You are here:

Security Operations Center diensten

Security Operations Center - SOC - OneSec Cybersecurity - Hero

(SOC) Diensten van OneSec: Uitblinken in Beveiliging

Bij OneSec begrijpen we dat beveiliging essentieel is voor elk bedrijf, groot of klein. Ons Security Operations Center (SOC) biedt u de geruststelling die u nodig heeft, met expertise die is afgestemd op uw behoeften. Onze SOC-diensten omvatten uitgebreide beveiliging, waarbij ons team van experts continu uw netwerk en systemen bewaakt, identificeert potentiële bedreigingen en onmiddellijk reageert om uw bedrijf te beschermen tegen aanvallen, inbraken en datalekken.

Wat is een Security operations center?

Een Security Operations Center (SOC) is een gespecialiseerde eenheid binnen een organisatie die zich richt op de beveiliging en bescherming van de IT-systemen en infrastructuur van de organisatie. Het SOC-team is verantwoordelijk voor het continu monitoren en analyseren van de beveiligingsstatus van de organisatie, het opsporen van mogelijke beveiligingsincidenten, het reageren op beveiligingsdreigingen en -incidenten, en het zorgen voor compliance met beveiligingsbeleid en regelgeving.

Wat maakt het SOC van OneSec zo waardevol?

U vraagt zich misschien af of deze hoogwaardige beveiligingsdienst duur is. Het goede nieuws is dat OneSec verschillende prijsopties biedt, zodat u een SOC-pakket kunt kiezen dat past bij uw budget en behoeften. We geloven dat effectieve beveiliging toegankelijk moet zijn voor alle bedrijven, ongeacht hun omvang.

Het SOC van OneSec biedt uitgebreide beveiligingsdekking die verder gaat dan traditionele beveiligingsmaatregelen. Ons team van experts houdt constant toezicht op uw netwerk en systemen, identificeert potentiële bedreigingen en reageert onmiddellijk om uw bedrijf te beschermen tegen aanvallen, inbraken en datalekken.

We hebben het MITRE ATT&CK-framework geïntegreerd in onze Security Operations Center SOC-diensten om de beveiliging van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Het framework biedt een gedetailleerde en gestandaardiseerde beschrijving van aanvalstactieken en -technieken die door cybercriminelen worden gebruikt. Door MITRE ATT&CK te omarmen, kunnen we een proactieve en effectieve benadering van dreigingsdetectie en -respons garanderen.

Beveiligingsdreigingen kennen geen tijdslimiet. Daarom werkt het SOC van OneSec 24 uur per dag, 7 dagen per week, inclusief avonden en weekenden. We staan altijd paraat om te reageren op incidenten en uw bedrijf te beschermen, ongeacht het tijdstip.

Als klant van OneSec hoeft u niet machteloos te zijn. We moedigen actieve betrokkenheid aan en bieden vanuit ons Security Operations Center begeleiding over wat u als klant zelf kunt doen om uw beveiligingsniveau te verhogen. We geloven in partnerschap en werken samen met u om uw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en te ondersteunen.

Wij benutten vooraanstaande beveiligingsinstrumenten, zoals Rapid7, Microsoft 365 Defender en MicroSoft Sentinel, en we zijn meester in het fijne afstemmen van beide oplossingen. Hiermee onderscheiden we ons van onze rivalen, en nog belangrijker, we zetten deze tools in om proactieve maatregelen te treffen voordat menselijke interventie nodig is. Dit stelt ons in staat om potentiële risico’s te identificeren en aan te pakken, nog voordat ze de kans krijgen om ernstiger te worden.

Bedrijfsspecifieke Detectieregels

Een van de belangrijkste aspecten van ons SOC is ons vermogen om bedrijfsspecifieke detectieregels te creëren. Dit betekent dat we de beveiliging aanpassen aan uw bedrijfsspecifieke behoeften en risico’s. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom ontwikkelen we aangepaste detectieregels om potentiële bedreigingen te identificeren die specifiek zijn voor uw branche en activiteiten.

In een wereld waar digitale beveiliging cruciaal is, biedt het Security Operations Center (SOC) van OneSec de gemoedsrust die u nodig heeft. Betaalbaar, toegankelijk en aangepast aan uw behoeften, is het SOC van OneSec uw partner in het beschermen van uw bedrijf tegen de groeiende dreiging van cybercriminaliteit.

Kies voor OneSec en investeer in de veiligheid en het succes van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw digitale activa te beschermen.

“In een bedrijfsomgeving kunnen bedrijfsspecifieke detectieregels worden toegepast om ongebruikelijk gedrag van medewerkers te monitoren. Bijvoorbeeld, als een medewerker normaal gesproken alleen toegang heeft tot bepaalde bestanden en systemen tijdens kantooruren, kan een detectieregel worden ingesteld om waarschuwingen te genereren als die medewerker buiten deze normale werktijden probeert toegang te krijgen tot gevoelige gegevens. Dit kan helpen om ongeautoriseerde of verdachte activiteiten op te sporen en te voorkomen dat gevoelige bedrijfsinformatie wordt gecompromitteerd, waardoor de algehele beveiliging van het bedrijf wordt versterkt.”

Kies voor OneSec en investeer in de veiligheid en het succes van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons Security Operations Centeren om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw digitale activa te beschermen.

Waarom goede IT-beveiliging belangrijk is

Goede IT-beveiliging is onmisbaar omdat het organisaties beschermt tegen cyberdreigingen, zoals datalekken, malware, ransomware en andere kwaadaardige aanvallen. Deze bedreigingen leiden tot financiële verliezen, schade aan de reputatie en verlies van klantvertrouwen. Bovendien helpt effectieve IT-beveiliging bij het waarborgen van de privacy en bescherming van gevoelige gegevens, wat belangrijk is in het licht van toenemende regelgeving en compliance-eisen.

Benieuwd of jouw IT goed beveiligd is?

Neem geen risico’s met je digitale veiligheid! Contacteer ons vandaag nog voor een uitgebreide beveiligingsanalyse en zorg ervoor dat jouw systemen optimaal beschermd zijn tegen cyberdreigingen. Ons team van experts staat klaar om jouw IT-infrastructuur te evalueren en te versterken. Wacht niet tot het te laat is – bescherm je bedrijf nu!

Versterk Uw Beveiliging met OneSec

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw beveiliging en het begrijpen van het MITRE ATTACK-framework? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en onze “Denken als Hacker” workshop. Samen kunnen we uw beveiliging naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen cyberdreigingen. Uw beveiliging begint hier.