You are here:

Werkwijze.

OneSec Werkwijze.

Elke organisatie heeft zijn zwakke plekken als het op Cyber Security aankomt.

Het belang van cybersecurity kan nooit genoeg worden benadrukt. Mede door een wereld die elke dag weer verder digitaliseert, is de bescherming van onze gegevens belangrijker maar complexer dan ooit. Elke organisatie heeft kwetsbaarheden in de cybersecurity, maar vaak ontbreekt het bij deze organisaties aan kennis om deze zwakke punten op te sporen of te verhelpen. OneSec biedt dan uitkomst.

OneSec helpt organisaties met complexe vraagstukken op het gebied van cybersecurity. We leggen zwakke punten en risico’s in uw ICT-beveiliging bloot, helpen u met beveiliging van allerlei systemen, netwerken en gegevens en stellen een plan van aanpak op voor wanneer er iets mis gaat binnen uw cybersecurity. Een greep uit onze belangrijkste diensten.

cybersecurity nederland
OneSec - cybersecurity - Pentesting
7-bg-129
OneSec - cybersecurity - Incident response

Onze werkwijze ligt parallel aan het volgende stappenplan dat we volgen:

Intake.

Om uw organisatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, leren we uw organisatie graag beter kennen. Tijdens onze intake vragen we u een lijst met vragen in te vullen. Deze vragen hebben betrekking op het probleem wij mogen oplossen. Hoe meer informatie wij vanuit jullie krijgen, hoe efficiënter wij het probleem kunnen oplossen.

Intake Gesprek.

Nu wij de vragenlijst hebben ontvangen en op de hoogte zijn van uw probleem, plannen we graag een afspraak. Tijdens deze afspraak bekijken we samen de informatie die u heeft verstrekt. Vervolgens definiëren we de reikwijdte van het probleem dat u door ons laat oplossen.

OneSec Magie.

Nu zijn wij aan zet! Het probleem is duidelijk gedefinieerd en we gaan aan de slag met de case. Dit gebeurt meestal in de vorm van deskresearch, interviews of een combinatie van deze twee.

Presentatie.

Onze magie is gedaan. In een laatste bijeenkomst presenteren we onze aanbevelingen aan u en bespreken we eventuele punten die toegelicht moeten worden. Na het gesprek sturen we je een volledig verslag. Uw cybersecurity is vanaf heden weer een stukje veiliger.

Versterk Uw Beveiliging met OneSec

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw beveiliging en het begrijpen van het MITRE ATTACK-framework? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en onze “Denken als Hacker” workshop. Samen kunnen we uw beveiliging naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen cyberdreigingen. Uw beveiliging begint hier.