You are here:

Cyber Security Scan

Cyber security scan

Cybercriminaliteit wordt steeds geavanceerder en het is daarom belangrijk voor organisaties om hun IT-omgeving op regelmatige basis te controleren en beveiligen. Bij OneSec begrijpen we dat de veiligheid van uw organisatie een topprioriteit is. Onze cyber security scan biedt een grondige evaluatie van uw huidige beveiligingsinfrastructuur, geeft inzicht in potentiële kwetsbaarheden en levert gedetailleerde aanbevelingen voor versterking op.

Wat is een cyber security scan

Een cybersecurity scan is een diepgaande technische evaluatie van de beveiligingsstatus van uw IT-omgeving. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde tools en technologieën, identificeert deze scan potentiële zwakke punten, kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s. De focus ligt op het detecteren van bedreigingen zoals ransomware, phishing-aanvallen en andere cyberdreigingen die uw bedrijf kunnen schaden.

 

it beveiliging
back up
active directory
krijg inzicht

Goede beveiliging is essentieel

Hackers worden steeds slimmer en cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. Deze aanvallen kunnen ernstige schade toebrengen aan uw organisatie, zowel financieel als qua reputatie. Organisaties die geen adequate beveiligingsmaatregelen nemen, lopen een verhoogd risico op datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Door regelmatige cyber security scans te laten uitvoeren, identificeert u proactief bedreigingen en verbetert u verdedigingsstrategieën om uw organisatie te beschermen.

Maak uw IT-omgeving veiliger

Onze dienstverlening stopt niet na het identificeren van kwetsbaarheden. Om u zo goed mogelijk te helpen, bevelen we concrete stappen en technische maatregelen aan om deze kwetsbaarheden aan te pakken. Door samen te werken met OneSec, investeert u in een veiligere toekomst voor uw organisatie, vermindert u risico’s en waarborgt u de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Hoe gaan wij te werk?

OneSec’s benadering van cybersecurity is gebaseerd op een gestructureerde, methodische aanpak, met als doel het maximaliseren van de veiligheid van uw organisatie. Hieronder beschrijven we hoe we te werk gaan:

Kennismaking en inventarisatie

Voordat we beginnen met een analyse, investeren we tijd in het leren kennen van uw organisatie en haar specifieke uitdagingen. We duiken diep in de structuur van uw IT-systemen, software en beveiligingsinstellingen. Door uw huidige omgeving en beleid te begrijpen, krijgen we een beter beeld van waar potentiële kwetsbaarheden en dreigingen zich bevinden.

Doelstellingen vaststellen

Op basis van de initiële inventarisatie en in samenwerking met uw team, stellen we duidelijke beveiligingsdoelstellingen vast. Deze doelstellingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften, risico’s en uitdagingen van uw organisatie. Dit helpt ons bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt beveiligingsplan.

Risicoanalyse

Een essentiële stap in ons proces is de uitgebreide risicoanalyse. Onze experts evalueren alle mogelijke bedreigingen en risico’s voor uw organisatie, rekening houdend met zowel interne als externe factoren. We identificeren kwetsbaarheden en bepalen de impact van potentiële cyberincidenten.

Cyber security scan

Met de vastgestelde doelstellingen in het achterhoofd, voeren we de daadwerkelijke cyber security scan uit. Deze scan gebruikt geavanceerde tools om elk aspect van uw IT-omgeving te controleren, van softwareconfiguraties tot beveiligingsinstellingen. Onze experts zoeken naar zwakke punten die cybercriminelen zouden kunnen uitbuiten. Wij voeren ook penetratietesten uit. 

Data rapportage & advies

Zodra de scan is voltooid, stellen we een gedetailleerd en uitgebreid rapport samen. Het rapport geeft een overzicht van alle gevonden complicaties en potentiële risico’s. We bieden ook concrete aanbevelingen en stappen voor verbetering. Ons doel is om u niet alleen te informeren over de huidige staat van uw beveiliging, maar ook om u duidelijk richting te bieden om de cyberveiligheid van uw organisatie te versterken.

Benieuwd of uw IT-security goed geregeld is?

Cybercrime komt steeds vaker voor en daar moeten we wat aan doen. Vandaag nog uw cyber security naar een hoger niveau tillen? Alle potentiële risico’s en gevaren nauwkeurig in kaart brengen, zodat u op tijd kan handelen en verbeteringen door kan voeren? Neem dan contact op met OneSec. We voeren graag een gratis cyber security scan uit. Ben cybercriminelen te slim af en ga de samenwerking aan met onze CISO.

Versterk Uw Beveiliging met OneSec

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw beveiliging en het begrijpen van het MITRE ATTACK-framework? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en onze “Denken als Hacker” workshop. Samen kunnen we uw beveiliging naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen cyberdreigingen. Uw beveiliging begint hier.